Klanten

Bpost

Meer dan 175 jaar ervaring

  • Wij zijn super flexibel
  • Op maat gemaakt
  • Naar jullie timing

Via bigbag losstations kan de inhoud van bigbags op een veilige en ergonomische manier overgebracht worden naar een andere opslag. Er zijn vele mogelijkheden, het lossen van bigbags en in een vrachtwagen brengen of in een silo opvoeren. Ook kan de inhoud van de bigbags in een kleine mengsilo gebracht worden.


Bij ompakken of herverpakken kan de inhoud van de bigbags overgebracht worden naar een zakkenvulinstallatie. Zie hier voor meer info over onze zakkenvulinstallaties

Industriële toepassingen

Voor droge bulk en solids verpakt in bigbags hebben we diverse oplossingen in ons gamma. We bedienen diverse sectoren zoals logistiek, chemie, agro-industrie, recycling, …

Onze toestellen zijn zeer robuust en kunnen ingezet worden in veeleisende heavy-duty omgeving.

Laden van vrachtwagens via aëromechanisch transport

Een categorie apart vormen onze vrachtwagen beladingsmachines. We werken hiervoor samen met onze partner Floveyor. Dit bedrijf heeft een jarenlange ervaring in aëromechanisch transport. De Floveyor laadinstallaties voor vrachtwagens zijn mobiel en snel in te zetten. Bigbags kunnen op deze manier zeer snel geladen worden in bulkvrachtwagens, zowel open als gesloten.

Onze realisaties voor bpost

Waarmee kunnen wij u helpen?

Beschrijf uw project en noden via ons formulier en wij laten vrijblijvend binnen twee werkdagen weten hoe wij u verder kunnen helpen!