Oplossingen

Big bags, FIBC, vullen & lossen

Reeds vele jaren ontwerpen, bouwen en installeren wij diverse machines om zowel solids als vloeibare producten op gewicht te doseren in verpakkingen. We bieden hierin niet alleen onze uitgebreide weegtechnische ervaring aan, maar ook onze kennis en passie van techniek en automatisatie. Onze projecten lopen van eenvoudige vulsystemen tot automatische vullijnen met palletiseersystemen.

Voor bulkproducten en solids kunnen we bigbag tot afzakinstallaties aanbieden. Hierin gaat onze automatisatie van het aanbrengen van de lege zakken tot en met het stapelen van de gevulde. Onze semi-automatische afzakinstallaties kunnen onze klanten helpen om op een ergonomische manier zeer productief te vullen met een beperkt budget. Met onze bigbag en octabin vulsystemen worden dagelijks door onze klanten zeer efficiënt, veilig en ergonomisch productieruns uitgevoerd.

Voor het automatisch depalletiseren van zakken en herverpakken van bijvoorbeeld bigbag naar zakken of omgekeerd bieden we ook diverse mogelijkheden aan.

Wie IBC’s of vaten met liquide producten wil vullen bieden we onze ervaring en knowhow aan. Voor het vullen van liquids zijn we in diverse sectoren actief en hebben we reeds machines gebouwd van klein tot groot. Ook hebben we hierin machines staan in diverse sectoren gaande van voeding tot chemie.

Wilt u een debiet of meting in lijn uitvoeren? Lees hier meer over wegen in lijn!

Bekijk onze oplossingen voor big bags vullen en lossen

Bekijk onze realisaties voor big bag vullen en lossen

Waarmee kunnen wij u helpen?

Beschrijf uw project en noden via ons formulier en wij laten vrijblijvend binnen twee werkdagen weten hoe wij u verder kunnen helpen!